مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مدت زمان پُخت: 45 دقیقه

کل زمان آشپزی: 1 ساعت

 

 مواد لازم: 

 

 

»  دو فنجان کدو حلوایی، شُسته، پوست گرفته و خُرد شده

» 1 عدد کلم بروکلی سایز کوچک، شُسته و به قطعات (گُل های) کوچک خُرد شده

» گوشت چرب گوسفندی به میزان لازم ( بر طبق نیاز بدن هر فرد متغیر است)

»  چند فنجان آب استخوان قلم (در حدی که مواد اولیه را بخوبی بپوشاند)

» یک تکه ی کوچک زنجبیل تازه

 » قاشق چایخوری نمک

» کمی سبزی خوردن (به میزان دلخواه و سازگار با بدن) 

» لیمو یا نارنج (اختیاری)

 


 

مراحل کار:

 

1. در یک قابلمه، آب استخوان آماده و زنجبیل را روی حرارت متوسط گرم کنید.

2. تکه های کلم بروکلی را به آب استخوان اضافه کنید و شعله ی گاز را بیشتر کنید تا به نقطه ی جوش برسد.

3. سپس زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید تا کلم ها به مدت حداقل نیم ساعت بپزد. (تا زمانی که فیبر آن بخوبی نرم شود).

4. در ربع ساعت آخر، تکه های کدو حلوایی، گوشت ریش ریش شده، و نمک  را به سوپ اضافه کنید و آن را به هم بزنید تا بخوبی مخلوط شوند.

5. بعد از حاضر شدن غذا، میتوانید آن را با لیمو (یا نارنج) و کمی سبزی خوردن مورد علاقه ی خود سرو کنید.

 

- همچنین، اگر دوس دارید میتوانید ترکیبات سوپ را بعد از آماده شدن میکس کنید.

 


                                                                               

آدرس کامل مطلب: 

http://paleo-khodimeni.blog.ir/post/broccoli-and-butternut-squash-soup

 

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها