دستور غذا: نویسنده ی سایت "unboundwellness" 

 

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه،

مدت زمان پخت: 40 دقیقه،

کل زمان آشپزی: 55 دقیقه 

 

مواد لازم برای تهیه و ساخت این غذا:

 

» 2 قاشق غذا خوری روغن آووکادو (یا سایر روغنهای مجاز)

» 1 عدد پیاز نگینی شده

»  3 حبه سیر خُرد شده بصورت ریز

»  به انداره ی یک انگشت شست زنجبیل رنده شده

»  3 عدد ساقه ی کرفس، خُرد شده

»  2 فنجان هویج، خُرد شده

»  1 عدد کلم پیچ سبز سایز متوسط، خُرد شده و مغز سخت وسط آن جدا شده

»  5 فنجان آب استخوان مرغ

»  2 قاشق چایخوری سرکه ی سیب

»  1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه

»   قاشق چایخوری نمک

»  حدود 400 گرم گوشت مرغ پُخته و ریش ریش شده (تکه تکه شده)

»  1 قاشق غذاخوری جعفری خُرد شده

 

روش و مراحل آشپزی:

 

1. در یک قابلمه ی بزرگ، روغن آووکادو را روی حرارت متوسط گرم کنید.

2. پیاز، سیر، و زنجبیل را به مدت 3 الی 4 دقیقه تفت دهید (یا تا زمانی که پیاز شفاف و خوشبو شود.)

3. کرفس و هویج را به قابلمه اضافه کنید و برای 3 الی 4 دقیقه ی دیگر تفت دهید تا کمی نرم شود.

4.کلم پیچ را به آن بیفزایید و به مدت 2 الی 3 دقیقه بپزید تا کمی آب بیندازد.

5. آب استخوان، سرکه ی سیب، زردچوبه، نمک، و مرغ های آماده شده را درون قابلمه بریزید و بخوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.

6. زیر شعله را کم کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بصورت ملایم بپزد (تا زمانی که سبزیجات نرم شود، سوپ جا بیفتد و خوش طعم تر شود.)

7. برای چاشنی بیشتر می توانید به آن ادویه اضافه کنید. سوپ را با کمی جعفری خُرد شده و تازه سرو کنید.

 

تغذیه

 

هر وعده معادل (کالری: 317)، (چربی: تقریباً 10 گرم)، (کربوهیدرات: تقریباً 28 گرم)، (فیبر: 9.4 گرم)، (پروتئین: تقریباً 30 گرم)


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها